In English Sivukartta | Wikipedia LinkedIn

TULE TÖIHIN - TÄYTÄ LOMAKE!

Reilu Työnantaja tarjoaa sekä kokopäiväistä työtä että lisäansiota osa-aikaisille opiskelijoille/eläkeläisille Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa.

Nyt haemme myyntineuvottelijoita, jotka puhuvat sujuvaa suomea ja osaavat kuunnella asiakasta. Myyntihenkisyys sekä aktiivinen ja rohkea ote tarttua toimeen ovat työssä eduksi. Meillä on kuitenkin erinomainen koulutusohjelma, joten kokemusta myyntityöstä ei vaadita - opit kyllä!

Puhelimitse myytäviä tuotteita ovat esim. vakuutukset ja sähkösopimukset ja työskentelet viihtyisässä toimistossa. TES-palkan lisäksi maksamme tuntuvaa bonusta jokaisesta tekemästäsi kaupasta, josta koostuu lisäansiota keskimäärin 300 €/kk, jopa 1 000 €/kk. Maksamme myös koulutusajalta täyden palkan ilman "ikäviä yllätyksiä". Meille on kunnia-asia hoitaa työnantajan velvoitteet suoraselkäisesti ja rehellisesti.

Myyntityön kokemusta arvostetaan monella osa-alueella. Nyt sinulla on mahdollisuus kartuttaa tätä taitoa loistavassa seurassa ja osaavan tiiminvetäjän opastuksella. Lue työntekijöiden kokemuksia tästä ja tule osaksi menestyvää tiimiä!

Haen:


 


 

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?


Ota meihin yhteyttä »

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ


Tarjouspyyntölomake »